Syksyn tapahtumat ja koulutukset

25.4.2018

Asahi Nordicissa tapahtuu asioita ympäri vuoden. Ohjelmaa löytyy sekä harrastajille että ohjaajille. Kesäkuussa menemme joukolla harjoitus- ja virkistysmatkalle Eestiin. Juhannuksen tietämillä Asahi Nordic osallistuu amerikansuomalaisten FinnFest- tapahtumaan Tampereella kts.https://finnfest.us/festival_2018/schedule/ . Syyskuun 29.-30. pidetään  C-ohjaajakurssi Akaan Toijalassa ja myöhemmin Turussa 13.-14. lokakuuta B-kurssi. Turussa on vielä toinen C-kurssi 8.-9. joulukuuta. Ohjaajakoulutusten lisäksi järjestämme syksyllä kehityspäivän ohjaajille aiheena ohjaajan viestintä- ja markkinointitaidot. Liikehuoltopäivä kaikille kiinnostuneille on Helsingissä 3. marraskuuta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kursseille: asahinordic@gmail.com

Ota yhteyttä!

Uusimmat aiheet

C-ohjaajakurssi

19.6.2018
Aika: 29.-30. syyskuuta 2018  klo 10-17 molempina päivinä Paikka: "Narikka" Kirkkotori 10, 37800 Akaan Toijala Viikonlopun aikana käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet. Asahin 1-2 liikesarjat ja niiden... Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.