Syksyn tapahtumat ja koulutukset

25.4.2018

Asahi Nordicissa tapahtuu asioita ympäri vuoden. Toukokuussa menemme joukolla harjoitelemaan asahia Rodokselle ja kesäkuussa virkistysmatkalle Eestiin. Molemmat retket ovat valitettavasti loppuunmyytyjä. Syksyn koulutusohjelma on vielä avoinna, mutta syksyn aikana tulee olemaan ohjelmaa sekä harrastajille että ohjaajille. Juhannuksen tietämillä Asahi Nordic osallistuu amerikansuomalaisten FinnFest- tapahtumaan Tampereella. Alkusyksyllä on C-ohjaajakurssi ja myöhemmin syksyllä B-kurssi. Ohjaajakoulutusten lisäksi järjestämme kehityspäivän ohjaajille, liikehuoltoa kaikille kiinnostuneille ja mahdollisesti myös viestinnän ja esiintymistaidon koulutusta. Tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat näille sivuille elokuuhun mennessä. Ennakkotiedot tai ilmoittautumiset asahinordic@gmail.com

Ota yhteyttä!

Uusimmat aiheet

Syksyn tapahtumat ja koulutukset

25.4.2018
Asahi Nordicissa tapahtuu asioita ympäri vuoden. Toukokuussa menemme joukolla harjoitelemaan asahia Rodokselle ja kesäkuussa virkistysmatkalle Eestiin. Molemmat retket ovat valitettavasti loppuunmyytyjä. Syksyn koulutusohjelma on vielä avoinna... Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.