Ajankohtaista

OHJAAJAKURSSIT

Jatkokurssi B on suunnattu ensimmäisen tason eli C-tason jo käyneille ohjaajille. Jatkokurssilla opetellaan asahin 3.sarja, kaksi versiota istuma-asahista ja makuulla suoritettava asahi. Kurssin aikana syvennetään tietämystä lajin perusteista... Lue lisää »

Kevään 2019 tapahtumia

Asahi Nordic ry:n kevätkalenteri vuodelle 2019 2. helmikuuta Asahin Intensiivipäivä Turussa. Ideoita ja vaihtelua ohjaukseen sekä harjoitteluun. 9.-10. helmikuuta ohjaajakurssi B-taso Helsingissä. Jatkokurssi C-tason suorittaneille... Lue lisää »

Asahi Nordicin hupparikampanja

Tilaa itsellesi tyylikäs asahihuppari. Nyt loppuvuoden kampanja! Määräalennukset jo pienissä määrissä eli näin saat ryhmällesi yhteneväiset asusteet. Tutustu ja tilaa verkkokaupasta. Lue lisää »

Asahi Nordicin extranet

Uutta palvelua Asahi Nordicilta. Olemme avanneet kouluttajillemme Extranetin. Sisäänpääsy edellyttää c- tai b-lisenssiä sekä yhdistyksen jäsenyyttä. Extranetissä on opetusvideoita ja lajitietoa. Lisäksi meillä on kysymyksiä ja... Lue lisää »

Asahi C-ohjaajakurssi Turussa 8.-9.12.

Asahin C-ohjaajakurssi Turussa 8.-9.12. Paikka: Shaolin, Linnankatu 61, Turku Kouluttajat:  Ilpo Jalamo ja Yrjö Mähönen   Kurssiohjelma:  Viikonlopun aikana käsitellään lajin perusteet, teoria ja  periaatteet... Lue lisää »

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

Tiedustele Asahi Nordicin ohjaajakoulutuksia tai kysy, missä asahia voi harrastaa.

Haluan lisää tietoa ohjaajakoulutuksista

Uusimmat aiheet

11.5. Asahi Nordic -ohjaajien workshop

16.3.2019
Asahi Nordicin ohjaajien workshop on tarkoitettu Asahi Nordicin C- ja B-lisenssiohjaajille. Workshop on osa ammattitaidon ylläpitoa. Tapahtumassa käydään läpi Asahi Nordic -koulutusohjelman periaatteita. Tapahtumaan voi osallistua myös muiden... Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.