Asahiohjaajan jatkokurssi B

20.8.2018

Turussa 13.-14. lokakuuta. Shaolin, Linnankatu 61. Ohjaajina Ilpo Jalamo ja Yrjö Mähönen. Kurssi on suunnattu kokemusta omaaville asahi-ohjaajille, jotka ovat suorittaneet Asahi Nordic-järjestelmän C-tason. Kurssilla opetellaan asahin 3.sarja, kaksi versiota istuma-asahista ja makuulla suoritettava asahi. Viikonlopun aikana syvennetään tietämystä asahin perusteista ja teoriasta sekä vahvistetaan liikesarjojen 1 ja 2 yhdenmukaisuus. Tutustutaan harrastajakurssin sisältöön sekä harrastajille tarkoitetun kurssin ohjaukseen. B-kurssin suoritus antaa oikeuden kaikkien asahisarjojen ohjaamiseen ja harrastajakurssien järjestämiseen.

Kurssimaksu on 350 €. Ilmoittautuminen 2.10. mennessä jalamoil@saunalahti.fi

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

Uusimmat aiheet

Asahi Nordicin hupparikampanja

2.11.2018
Tilaa itsellesi tyylikäs asahihuppari. Nyt loppuvuoden kampanja! Määräalennukset jo pienissä määrissä eli näin saat ryhmällesi yhteneväiset asusteet. Tutustu ja tilaa verkkokaupasta. Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.