Asahiohjaajan jatkokurssi B

20.8.2018

Turussa 13.-14. lokakuuta. Shaolin, Linnankatu 61. Ohjaajina Ilpo Jalamo ja Yrjö Mähönen. Kurssi on suunnattu kokemusta omaaville asahi-ohjaajille, jotka ovat suorittaneet Asahi Nordic-järjestelmän C-tason. Kurssilla opetellaan asahin 3.sarja, kaksi versiota istuma-asahista ja makuulla suoritettava asahi. Viikonlopun aikana syvennetään tietämystä asahin perusteista ja teoriasta sekä vahvistetaan liikesarjojen 1 ja 2 yhdenmukaisuus. Tutustutaan harrastajakurssin sisältöön sekä harrastajille tarkoitetun kurssin ohjaukseen. B-kurssin suoritus antaa oikeuden kaikkien asahisarjojen ohjaamiseen ja harrastajakurssien järjestämiseen.

Kurssimaksu on 350 €. Ilmoittautuminen 20.10. mennessä jalamoil@saunalahti.fi

Ota yhteyttä!

Uusimmat aiheet

Liikehuoltopäivä Helsingissä

11.9.2018
3.marraskuuta 2018 klo 10-16.  Paikka on Capellan Kansalaistila, Setlementtiasunnot, Capellan puistotie 5, 00540 Helsinki. Päivän aikana tarkastellaan asahiharjoitusten suoritusmalleja. Liikkeitä tutkitaan kaikista perussarjoista ja... Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.