Asahiohjaajan jatkokurssi B

20.8.2018

Turussa 13.-14. lokakuuta. Shaolin, Linnankatu 61. Ohjaajina Ilpo Jalamo ja Yrjö Mähönen. Kurssi on suunnattu kokemusta omaaville asahi-ohjaajille, jotka ovat suorittaneet Asahi Nordic-järjestelmän C-tason. Kurssilla opetellaan asahin 3.sarja, kaksi versiota istuma-asahista ja makuulla suoritettava asahi. Viikonlopun aikana syvennetään tietämystä asahin perusteista ja teoriasta sekä vahvistetaan liikesarjojen 1 ja 2 yhdenmukaisuus. Tutustutaan harrastajakurssin sisältöön sekä harrastajille tarkoitetun kurssin ohjaukseen. B-kurssin suoritus antaa oikeuden kaikkien asahisarjojen ohjaamiseen ja harrastajakurssien järjestämiseen.

Kurssimaksu on 350 €. Ilmoittautuminen 2.10. mennessä jalamoil@saunalahti.fi

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

Uusimmat aiheet

ASAHIN VIRKISTYSMATKAT

20.1.2019
Rodos  Asahi Nordic järjestää jäsenilleen harjoitus- ja virkistysmatkan Rodokselle 7.5-14.5. 2019. Luvassa aurinkoa, harjoituksia kahdesti päivässä ja retkeilyä saaren huippuhienoihin kohteisiin. Lähde mukaan! Tilaa yksityiskohtainen... Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.