OHJAAJAKURSSIT

20.1.2019

Jatkokurssi B on suunnattu ensimmäisen tason eli C-tason jo käyneille ohjaajille. Jatkokurssilla opetellaan asahin 3.sarja, kaksi versiota istuma-asahista ja makuulla suoritettava asahi. Kurssin aikana syvennetään tietämystä lajin perusteista, teoriasta ja periaatteista. Opetellaan yhdistämään perusosia ja tutustutaan harrastajakurssien järjestämiseen ja sisältöön.

Kurssin suoritus antaa oikeuden opettaa asahin kaikkia tasoja. B-lisenssin haltija voi järjestää myös päivän pituisia harrastajakursseja.

Aika 9.-10. helmikuuta 2019. Kurssipaikkana on Helsinki ja kurssin hinta on 350 €. Ilmoittautuminen 31.1. mennessä: jalamoil@saunalahti.fi

Aloittelevien ohjaajajien kurssi C on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi jo kurssin käyneille. Kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet. Asahisarjat 1-2. Asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle.

Kurssin suoritus antaa oikeuden toimia asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai yrittäjänä.

Aika 23.-24. maaliskuuta 2019. Kurssipaikkana on Helsinki ja kurssin hinta on 350 €. Ilmoittautuminen 10.3.mennessä: jalamoil@saunalahti.fi

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

Tiedustele Asahi Nordicin ohjaajakoulutuksia tai kysy, missä asahia voi harrastaa.

Haluan lisää tietoa ohjaajakoulutuksista

Uusimmat aiheet

11.5. Asahi Nordic -ohjaajien workshop

16.3.2019
Asahi Nordicin ohjaajien workshop on tarkoitettu Asahi Nordicin C- ja B-lisenssiohjaajille. Workshop on osa ammattitaidon ylläpitoa. Tapahtumassa käydään läpi Asahi Nordic -koulutusohjelman periaatteita. Tapahtumaan voi osallistua myös muiden... Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.