Syksyn tapahtumat ja koulutukset

25.4.2018

Asahi Nordicissa tapahtuu asioita ympäri vuoden. Ohjelmaa löytyy sekä harrastajille että ohjaajille. Kesäkuussa menemme joukolla harjoitus- ja virkistysmatkalle Eestiin. Juhannuksen tietämillä Asahi Nordic osallistuu amerikansuomalaisten FinnFest- tapahtumaan Tampereella kts.https://finnfest.us/festival_2018/schedule/ . Syyskuun 29.-30. pidetään  C-ohjaajakurssi Akaan Toijalassa ja myöhemmin Turussa 13.-14. lokakuuta B-kurssi. Turussa on vielä toinen C-kurssi 8.-9. joulukuuta. Ohjaajakoulutusten lisäksi järjestämme syksyllä kehityspäivän ohjaajille aiheena ohjaajan viestintä- ja markkinointitaidot. Liikehuoltopäivä kaikille kiinnostuneille on Helsingissä 3. marraskuuta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kursseille: asahinordic@gmail.com

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

Tiedustele Asahi Nordicin ohjaajakoulutuksia tai kysy, missä asahia voi harrastaa.

Haluan lisää tietoa ohjaajakoulutuksista

Uusimmat aiheet

Aloittelevan ohjaajan C-ohjaajakurssi 23.-24.3.

11.2.2019
Aloittelevien ohjaajajien kurssi C on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi jo kurssin käyneille. Kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet. Asahisarjat 1-2. Asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä... Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.