Syksyn tapahtumat ja koulutukset

25.4.2018

Asahi Nordicissa tapahtuu asioita ympäri vuoden. Ohjelmaa löytyy sekä harrastajille että ohjaajille. Kesäkuussa menemme joukolla harjoitus- ja virkistysmatkalle Eestiin. Juhannuksen tietämillä Asahi Nordic osallistuu amerikansuomalaisten FinnFest- tapahtumaan Tampereella kts.https://finnfest.us/festival_2018/schedule/ . Syyskuun 29.-30. pidetään  C-ohjaajakurssi Akaan Toijalassa ja myöhemmin Turussa 13.-14. lokakuuta B-kurssi. Turussa on vielä toinen C-kurssi 8.-9. joulukuuta. Ohjaajakoulutusten lisäksi järjestämme syksyllä kehityspäivän ohjaajille aiheena ohjaajan viestintä- ja markkinointitaidot. Liikehuoltopäivä kaikille kiinnostuneille on Helsingissä 3. marraskuuta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kursseille: asahinordic@gmail.com

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

Uusimmat aiheet

Asahi Nordicin hupparikampanja

2.11.2018
Tilaa itsellesi tyylikäs asahihuppari. Nyt loppuvuoden kampanja! Määräalennukset jo pienissä määrissä eli näin saat ryhmällesi yhteneväiset asusteet. Tutustu ja tilaa verkkokaupasta. Lue lisää »
  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.