AsahiBlogi kertoo asahin ohjauksesta sekä terveysasioista

Tutustu Asahi-Ykän eli sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähösen artikkeleihin asahin terveysvaikutuksista. Blogista löydät myös muita tärkeitä asahiin liittyviä asioita,

AsahiBlogi

Asahi paniikkikohtauksen estämisessä

29.7.2018
Yrjö Mähönen ja Teuvo Mikkonen

Asahi-harjoitteet ovat erinomainen ja helppo tapa rauhoittaa mieltä ja kehoa. Ne voi tehdä ihan itse, kunhan opettelee tekniikat.  Säännöllinen harjoitus tuottaa ehdollistuvia rauhoittumisrituaaleja. Niitä voi käyttää monissa... Lue lisää »

Selän hyvinvoinnista

19.1.2018
Asahi-Ykä, Yrjö Mähönen

Tervetuloa osallistumaan Asahi Nordic yhdistyksen järjestämään Asahi-Terveyspäivään Kalliolan kansalaisopistoon 7.4.2018 (Sturenkatu 11, Helsinki). Aiheena on ”SELÄN HYVINVOINTI”. Katso tapahtumatiedot ja osallistumistiedot... Lue lisää »

Asahi ja lääketieteelliset aspektit FinnFest-juhlissa 2017

12.10.2017
Yrjö Mähönen

Asahi Nordic -yhdistyksen pääkouluttajat Ilpo ja Ykä kutsuttiin USA:n Minnesotan Minneapolikseen esittelemään suomalaista terveysliikuntaa: asahia. Juhlien aiheena oli tänä vuonna Suomi/Finland 100 vuotta. Juhlat olivat tosi arvokkaat. Jopa... Lue lisää »

Asahi Nordicin matkaraportti USA:n vierailusta

5.10.2017

FinnFest USA on jokavuotinen juhlatapahtuma, joka on omistettu Suomelle, amerikansuomalaisille ja suomalaiselle kulttuurille. Tapahtuma kerää useita tuhansia osallistujia järjestämispaikasta riippuen. Vuoden 2017 FinnFest oli erityinen Suomen... Lue lisää »

Asahia Yhdysvalloissa

27.6.2017

ASAHI - A Simple And Healthy Idea. Suomen kunniakonsuli Minneapoliksessa ja FinnFest USA:n puheenjohtaja Marianne Wargelin otti viime vuonna yhteyttä Asahi Nordic ry:n hallitukseen. Hän ehdotti asahin esittelyä Yhdysvalloissa Suomen... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Ota yhteyttä!

  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.