AsahiBlogi kertoo asahin ohjauksesta sekä terveysasioista

Tutustu Asahi-Ykän eli sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähösen artikkeleihin asahin terveysvaikutuksista. Blogista löydät myös muita tärkeitä asahiin liittyviä asioita,

AsahiBlogi

Asahi ja lääketieteelliset aspektit FinnFest-juhlissa 2017

12.10.2017
Yrjö Mähönen

Asahi Nordic -yhdistyksen pääkouluttajat Ilpo ja Ykä kutsuttiin USA:n Minnesotan Minneapolikseen esittelemään suomalaista terveysliikuntaa: asahia. Juhlien aiheena oli tänä vuonna Suomi/Finland 100 vuotta. Juhlat olivat tosi arvokkaat. Jopa... Lue lisää »

Asahi Nordicin matkaraportti USA:n vierailusta

5.10.2017

FinnFest USA on jokavuotinen juhlatapahtuma, joka on omistettu Suomelle, amerikansuomalaisille ja suomalaiselle kulttuurille. Tapahtuma kerää useita tuhansia osallistujia järjestämispaikasta riippuen. Vuoden 2017 FinnFest oli erityinen Suomen... Lue lisää »

Asahia Yhdysvalloissa

27.6.2017

ASAHI - A Simple And Healthy Idea. Suomen kunniakonsuli Minneapoliksessa ja FinnFest USA:n puheenjohtaja Marianne Wargelin otti viime vuonna yhteyttä Asahi Nordic ry:n hallitukseen. Hän ehdotti asahin esittelyä Yhdysvalloissa Suomen... Lue lisää »

Asahi parantaa tasapainoa

23.2.2017
Yrjö Mähönen

Asahi on tehokasta, mutta silti turvallista tasapainon harjoittelua. Koska jokainen harjoittaa tätä suomalaista aamuvoimistelua omien kykyjensä mukaan, kaatumisriski minimoituu harjoituksen aikana. Tämä artikkeli perustuu ensinnäkin... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

Tiedustele Asahi Nordicin ohjaajakoulutuksia tai kysy, missä asahia voi harrastaa.

Haluan lisää tietoa ohjaajakoulutuksista

  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.