AsahiBlogi

Asahi rentouttavana ja rauhoittavana harjoituksena

25.10.2018
Teuvo Mikkonen, Psykiatrinen sairaanhoitaja , Asahi-ohjaaja

Alla oleva artikkeli on myös pdf-muodossa. ASAHI - terveysliikunta rauhoittaa mieltä ja kehoa esimerkiksi ennen yöunia. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa kehollisia ja psyykkisiä rauhoittumiskeinoja ja voi näin ehkäistä ja lieventää... Lue lisää »

Asahi paniikkikohtauksen estämisessä

29.7.2018
Yrjö Mähönen ja Teuvo Mikkonen

Asahi-harjoitteet ovat erinomainen ja helppo tapa rauhoittaa mieltä ja kehoa. Ne voi tehdä ihan itse, kunhan opettelee tekniikat.  Säännöllinen harjoitus tuottaa ehdollistuvia rauhoittumisrituaaleja. Niitä voi käyttää monissa... Lue lisää »

Selän hyvinvoinnista

19.1.2018
Asahi-Ykä, Yrjö Mähönen

Tervetuloa osallistumaan Asahi Nordic yhdistyksen järjestämään Asahi-Terveyspäivään Kalliolan kansalaisopistoon 7.4.2018 (Sturenkatu 11, Helsinki). Aiheena on ”SELÄN HYVINVOINTI”. Katso tapahtumatiedot ja osallistumistiedot... Lue lisää »

Asahi ja lääketieteelliset aspektit FinnFest-juhlissa 2017

12.10.2017
Yrjö Mähönen

Asahi Nordic -yhdistyksen pääkouluttajat Ilpo ja Ykä kutsuttiin USA:n Minnesotan Minneapolikseen esittelemään suomalaista terveysliikuntaa: asahia. Juhlien aiheena oli tänä vuonna Suomi/Finland 100 vuotta. Juhlat olivat tosi arvokkaat. Jopa... Lue lisää »

Asahi Nordicin matkaraportti USA:n vierailusta

5.10.2017

FinnFest USA on jokavuotinen juhlatapahtuma, joka on omistettu Suomelle, amerikansuomalaisille ja suomalaiselle kulttuurille. Tapahtuma kerää useita tuhansia osallistujia järjestämispaikasta riippuen. Vuoden 2017 FinnFest oli erityinen Suomen... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.