Asahia voi harjoitella ympäri Suomea

Monilla paikkakunnilla on eri tahojen järjestämiä asahi-ryhmiä, joista saa parhaiten tietoa oman paikkakunnan yhdistys- tai liikuntatoiminnan tarjontaan tutustumalla. Asahin harjoittelun voi aloittaa myös itseopiskellen, mikäli sopivaa ryhmää ei löydy tai Asahi Nordic -yhdistyksen kurssia ei ole välittömästi tarjolla. itseopiskeluun käy asahi-työryhmän kirja "Asahi: terveysliikuntaa kaikille". Sen painos on valitettavasti loppu, mutta teos on lainattavissa kirjastoista.

Asahi Nordic ry järjestää kotiharrastajalle suunnattuja peruskursseja muutaman kerran vuodessa. Ajankohdat löytyvät Koulutukset ja Tapahtumat -valikosta.

Oivallinen tapa lisätä omaa asahi-taitojaan on osallistua asahi-leireille, työpajoihin, yksityistunneille, terveystapahtumiin, retkille tai muihin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Kaikki tapahtuuu mukavassa joukossa ja iloisessa ilmapiirissä. Terveys on vakava asia, mutta sen harjoittaminen on hauskaa! Asahin iskulause onkin: "No pain - big gain." (Ei kipua, mutta paljon iloa ja hyötyä.) 

Etsi asahiohjaaja läheltä sinua ohjaajaluettelosta.

Asahi-ohjaajan tasot

Asahi-ohjaajaksi suunnittelevan tai omaa asahiosaamistaan syventävän henkilön kannattaa osallistua asahi C-tason koulutusohjelmaan. Koulutus kestää viikonlopun, yhteensä 12 tuntia ja sisältää asahin perussarjat 1-2, asahi-combon, pehmeän liikunnan periaatteita, lääketiedettä ja paljon muuta asahiin liittyvää teoriaa. C-tason koulutus on avoin kaikille.

Asahi-ohjaajan jatkokoulutus B kestää myös viikonlopun yht.12 tuntia ja sisältää perussarjojen tarkistuksen, asahi 3 sarjan, asahi-katoja ja moduuliharjoituksia, periaatteiden soveltamisen käytännössä, lääketiedettä, ohjaamiseen liittyvää perustaitoa, istuma-ja vuodeasahi ja paljon muuta jo asahin parissa työskentelevälle ohjaajalle. B-tason koulutus on vain yhdistyksen jäsenille.

Asahi-ohjaajan jatkokoulutus A on suunnattu asahin parissa jo pitkään työskenneille yhdistyksen ohjaajille, joista tulee uusia ohjaajakouluttajia.

Tilaa Extranet-tunnuksesi

Tilaa itsellesi extranetin salasana.
Edellytyksenä on, että olet maksanut jäsenmaksun ja olet C- tai B-lisenssiohjaaja.
Tilaa tunnus osoitteesta asahinordic@gmail.com tai linkistä alla.

Haluan tilata tunnuksen.

Ota yhteyttä!

Tiedustele Asahi Nordicin ohjaajakoulutuksia tai kysy, missä asahia voi harrastaa.

Haluan lisää tietoa ohjaajakoulutuksista

  • asahi
  • asahi nordic
  • asahi health

Asahi Nordic ry on yhdistys ja sen seuraama koulutusjärjestelmä.
Koulutus pohjautuu Asahi Health-terveysliikuntaan. Asahi, Asahi Nordic ja Asahi Health ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja niiden käyttö ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.