Ylläpidä osaamistasi ja tule jatkokoulutuksiin

Osallistu Asahi Nordicin  jatkokoulutuksiin ja ylläpidä osaamistasi. Näin saat ryhmällesi vaihtelevia tunteja ja ylläpidät myös omaa motivaatiotasi.

Erikseen mainitut alla olevat tapahtumat ovat Asahi Nordic ry:n järjestämiä. Näiden yhteydessä tapahtuvissa ohjaajakoulutuksissa edellytämme Asahi Nordic ry:n ohjaajajäsenyyttä.


Haluatko järjestää tapahtuman lähellä sinua? Laita viesti lomakkeella sivun alareunasta ja kerro lisää. Järjestetään tapahtuma lähelläsi.

Terveyspäivä

Terveyspäivä on Asahi Nordicin ry:n  lippulaiva. Se järjestetään kerran vuodessa ja Asahi Nordcin lisäksi paikalla on vierailevia puhujia. Teemoina on ollut mm. hengitys, selkävaivat.

Kesäpäivä

Asahi Nordic ry. järjestää kesäisin kesäpäivät-tapahtuman, jossa viihdytään asahin ja hyvän seuran parissa. Tapahtumassa on myös  luentoja.

Intensiivipäivä

Koulutusjärjestelmän toimintaan kuuluu myös Intensiivipäivä kerran vuodessa. Sen tarkoituksena on keskittyä johonkin tiettyyn teemaan. Päivä on tarkoitettu kaikille Asahi Nordicin ohjaajille sekä myös harjoittelijoille, jotka haluavat lisää haastetta harjoitteluunsa.

Katso tulevat tapahtumat koulutuskalenterista. Seuraa myös uutissivua.

Koulutusmatkat

Asahi Nordic ry järjestää vuosittain yhdistettyjä koulutustapahtumia ja virkistystapahtumia. Päätapahtuma on Rhodoksen matka, jossa vietämme aikaa yhdessä. Viikon aikana järjestämme myös koulutuksia niin osaamisen ylläpitoon kuin ohjaajakoulutuksia.

Teemme myös Eestin matkan kerran vuodessa, jossa on myös mahdollisuus kouluttautua. 

C- ja B-ohjaajan preppauspäivä

Haluatko vahvistaa osaamistasi? Haluatko kerrata C-tason olennaiset asiat ennen B-kurssille osallistumista? Asahin pääkouluttajat ja Asahi Nordicin koulutusjärjestelmä ohjaavat preppauspäiviä, joiden tarkoitus on yllä pitää osaamista ja toisaalta valmistaa C-ohjaajaa kohti B-tasoa. Tämä sopii hyvin ohjaajille, joilla ei ole omia ryhmiä.

Katso tulevat tapahtumat koulutuskalenterista. Seuraa myös uutissivua.

Workshopit

Workshop on tapahtuma, jossa pohdimme yhdessä jotan tiettyä teemaa. Tuomme yhdessä ajatuksia esiin ja kysymyksiä sekä ongelmatilanteita. Workshoppeja järjestetään vuoden aikana useampia. Tapahtumat ovat avoimia kaikille ja Asahi Nordic ry:n ohjaajajäsenet saavat tapahtumista hinta-alennusta.

Katso tulevat tapahtumat koulutuskalenterista. Seuraa myös uutissivua.

Yksityisopetus ja pienryhmät

Haluatko yksityisopetusta? Haluatko saada ryhmällesi oman tapahtuman? Tarvitsevatko ohjaajasi lisää oppia?

Järjestämme monipuolisia pienryhmäkoulutuksia. Tiedustele lisää ja varaa opetustapahtuma.

Tiedustele lisää lomakkeella

Haluatko järjestää workshopin tai intensiivipäivän, kerro siitä meille? Haluatko tulla kertaamaan Turkuun yksityis- tai pienryhmäopetukseen, kysy lisää?

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.