Ylläpidä osaamistasi ja tule jatkokoulutuksiin

Osallistu Asahi Nordicin  jatkokoulutuksiin ja ylläpidä osaamistasi. Näin saat ryhmällesi vaihtelevia tunteja ja ylläpidät myös omaa motivaatiotasi.


Haluatko järjestää tapahtuman lähellä sinua? Laita viesti lomakkeella sivun alareunasta ja kerro lisää. Järjestetään tapahtuma lähelläsi.

Terveyspäivä

Terveyspäivä on Asahi Nordicin lippulaiva. Se järjestetään kerran vuodessa ja Asahi Nordcin lisäksi paikalla on vierailevia puhujia. Teemoina on ollut mm. hengitys, selkävaivat.

Intensiivipäivä

Pidämme Asahi Nordicin intensiivipäivän kerran vuodessa ja sen tarkoituksena on keskittyä johonkin tiettyyn teemaan. Päivä on tarkoitettu kaikille Asahi Nordicin ohjaajille sekä myös harjoittelijoille, jotka haluavat lisää haastetta harjoitteluunsa.

Katso tulevat tapahtumat koulutuskalenterista. Seuraa myös uutissivua.

Workshopit

Workshop on tapahtuma, jossa pohdimme yhdessä jotan tiettyä teemaa. Tuomme yhdessä ajatuksia esiin ja kysymyksiä sekä ongelmatilanteita. Workshoppeja järjestetään vuoden aikana useampia.

Katso tulevat tapahtumat koulutuskalenterista. Seuraa myös uutissivua.

Yksityisopetus ja pienryhmät

Haluatko yksityisopetusta? Haluatko saada ryhmällesi oman tapahtuman? Tarvitsevatko ohjaajasi lisää oppia?

Turussa järjestämme ohjausluokassamme pienryhmäkoulutuksia. Tiedustele lisää ja varaa opetustapahtuma.

Tiedustele lisää lomakkeella

Haluatko järjestää workshopin tai intensiivipäivän, kerro siitä meille? Haluatko tulla kertaamaan Turkuun yksityis- tai pienryhmäopetukseen, kysy lisää?

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.