Asahi Nordic kesäpäivä

Asahi Nordicin kesäpäivillä valittiin vuoden asahi-ohjaaja

Asahi Nordicin perinteinen kesäpäivätapahtuma pidettiin Lohjalla Lohja Spa & Resortin hienoissa tiloissa ja upeissa maisemissa. Asahi Nordic järjestää vuosittain erilaisia yhteisiä tapahtumia, joissa kokoonnumme yhteen harjoittelemaan asahia ja saamaan tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista.

 

Asahi Nordicin tapahtumissa on aina sekä tietoa että mukavaa seuraa ja yhteistä tekemistä.
Sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen luennoi istumisen haitoista ja miten asahi voi edesauttaa sen vaarojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Yrjö Mähönen on yksi asahin kehittäjistä ja sen lääketieteen kehittäjä. Asahi Nordicin pääkouluttajana Asahi-Ykä kehittää ja seuraa ohjaajien osaamista.
Asahi Nordic perustuu tutkittuun tietoon liikunnan terveysvaikutuksista. Tutustu koulutuksiimme!

 

Asahi Nordic luottaa ohjaajiinsa

Haluamme antaa myös ohjaajillemme mahdollisuuden tuoda osaamistaan esiin. Lohjalla yksi luennoitsijoista oli koulutettu hieroja sekä Asahi Nordicn B-lisenssiohjaaja Samuli Kipronen. Samuli on perehtynyt myös fascioihin ja  luennoi meille niiden merkityksestä kehomme toiminnassa. Saimme huomata, miten toimivana mallina fascioiden asiantuntija Samuli Kipronen asahin näkeekään. Asahin nivelketju, avautumisen ja sulkeutumisen periaate, kehon linjaus, spiraalikierto sekä asahin tapa harjoitella ja kehittää rentoa liikettä olivat Samulin mielestä erittäin toimivia asahin periaatteita yhdistyen hänen näkemyksiinsä fascioista. Tutustu Samuliin!

 

Sirkku Vaskimo on vuoden asahi-ohjaaja

Sirkku Vaskimo aloitti asahin harrastuksensa syyskuussa 2021 pääkouluttaja Maarit Lintukorven ryhmässä Helsingin Arkadiankadulla. Hän on aiemmin harrastanut pilatesta, laitepilatesta ja spiraalistabisaatiota.

Asahista tuli nopeasti hänen lempilajinsa. Hän innostui asahista niin, että osallistui marraskuussa 2021 aloittavien ohjaajien koulutukseen ja perusti heti oman ryhmän Sipooseen. Innostus asahiin vain kasvoi ja tammikuussa 2022 hän lähti Maaritin matkaan Fuengirolaan, johon Maarit lähtiviemään tietoutta asahista suomalaisten keskuuteen. Siellä hän aktiivisesti osallistui asahitunneille ja kertoi omia kokemuksiaan asahin hyödyistä.

Helmikuussa 2022 hän kävi jo Bohjaajakoulutuksen. Sirkku oli mukana ET-terveyslehden artikkelissa kertomassa asahin omakohtaisia hyötyjä. Hän on ollut siivousyrittäjänä kolmisen kymmentä vuotta. Hän on kärsinyt alaselän kivuista, joihin hän on saanut asahista apua. Hän kertoo avoimesti ja vakuuttavasti asahin hyödyistä omalla kohdallaan. Sirkku on aktiivisesti päivittänyt osaamistaan osallistumalla teemapäiviin sekä yhdistyksen matkalle Rodokselle, jossa hän myös ohjasi asahia isolle ryhmälle.

Sirkku on todella motivoitunut harrastamaan ja ohjaamaan asahia sekä pitämään huolta myös omasta osaamisestaan. Hän omien sanojensa mukaan ”hyppäsi isoihin saappaisiin”, kun hän kesällä pääsi tuuraamaan Asahi-Ykää . Hän ottaa rohkeasti haasteita vastaan, hän on tulevaisuuden asahi-tekijä, Sirkku on sitä jo nyt!

 

Ilmainen asahin tutustumistunti!

Haluatko kokeilla asahia ja tutustua sen harjoitusmalliin? Tilaa ilmainen asahin harjoitus oheisesta linkistä. Voit myös jakaa sen kaverillesi ja kertoa näin, miten se asahi toimii.

Klikkaa tästä ilmaiseen asahi-harjoitukseen!

 

Asahi vie mukanaan!

Asahi Nordic kouluttaa aktiivisesti uusia ohjaajia ja syyskauden aikana olemme mm. Porissa, Lohjalla, Helsingissä, Turussa. Lisää tietoa www.asahinordic.com/kalenteri

Olemme mukana myös Hyvä Ikä -messuilla Helsingissä 28.-29.9. Lue lisää ja tutustu osastoomme!

0
Feed

Jätä kommentti