Asahi Nordic kouluttaa sinusta terveysliikunta-asahin ohjaajan.

Asahi Nordic kouluttaa sinusta asahi-ohjaajan. Tule mukaan Asahi Nordicin koulutuksiin ja saat itsellesi työkaluja vaikka oman ryhmän perustamiseen. Asahia voit hyödyntää myös ammatissasi. Esimerkkejä ovat fysioterapeutit, terapeutit, personal trainerit, saliohjaajat, valmentajat, vanhusten parissa työskentelevät ja monet muut.

Tutustu myös asahin koulutusjärjestelmään.

Kouluttajamme ovat kokeneita ammattilaisia ja kauttamme olet mukana yhteistyössä erilaisten terveysalan järjestöjen kanssa.

Ohjaajalisenssi C on ensimmäinen ohjaajataso. Ohjaajalisenssi on kertamaksuinen eli vuosittaista lisenssimaksua ei ole.

Sen sijaan suosittelemme aktiivista osallistumista erilaisiin koulutuksiin.

 

Kiinnostaako sinua kouluttautua ohjaajaksi?

Tämän sivun alaosasta löydät koulutusten kuvaukset. 

Katso koulutukset kalenterisivultamme!

 

Verkkokoulutus

C-ohjaajaksi voit kouluttautua myös verkkokurssilla

Opiskelet itsenäisesti verkko-osan ja sen jälkeen pidämme vielä lähipäivän, jossa kertaamme liikesarjat.

 

Asahin peruskurssit

Asahi Nordicin B-lisenssiohjaajat järjestävät eri puolilla Suomea asahin peruskursseja.  Aloittelijat voivat osallistua ryhmiin eri puolilla Suomea. Aloittelijoille on myös kursseja kuten Asahin Peruskurssi. Tutustu koulutusjärjestelmään.

Ohjaajat löydät ohjaajasivuiltamme.

Ilmoittaudu koulutukseen!

Tutustu koulutustapahtumiimme kalenterisivultamme.

Tule ja osallistu!

Katso koulutukset kalenterista.

Koulutusten kuvaukset löydät alta!

Haluatko tietää lisää? Laita viesti!

asahi nordic ohjaajakoulutus

C-ohjaajalisenssi on ensimmäinen ohjaajataso

Asahi Nordicin aloittelevan ohjaajan koulutus C

 

C-ohjaajakoulutus on mahdollista suorittaa joko verkkokurssina tai viikonloppukurssina. Kouluttajat voivat järjestää myös räätälöityjä kursseja. C-ohjaaja voi toimia itsenäisenä yrittäjänä. Kurssin hinta on 380 euroa ja sisältää arvonlisäveroa 24 %. Kurssilla opit asahin 1- ja 2-sarjat sekä terveysliikunnan lääketieteen perusteet. Saat myös peruskoulutusta yrittäjyyteen sekä ryhmien perustamiseen. Sinulla on käytössäsi Asahi Nordicin verkkomateriaalit.

Huom! Asahi Nordicin lisenssi sisältyy ohjaajakoulutukseen eikä sinun tarvitse maksaa siitä vuosittain uudelleen.

 

C-ohjaaja ja asahin verkkojulkaisut

Asahi Nordic haluaa ylläpitää asahin tasoa. Jos jaat asahiasi somessa, huolehdi, että osaat sitä. Käy workshopeissa, seuraa kouluttajien videoita ja videokursseja. 

C-ohjaaja ei saa julkaista Asahi Nordicin asahia ohjaustarkoituksessa ilman lupaa ja ennakkotarkistusta.

 

Katso koulutus kalenterista ja ilmoittaudu!

Voit opiskella myös verkossa

Asahi Nordic mahdollistaa myös itsenäisen opiskelun ohjaajaksi verkkokurssillamme!

Tutustu verkkokoulutukseen
asahi nordic ohjaajakoulutus

B-ohjaajalisenssi on täyden tason ohjaajalisenssi

B-ohjaajakoulutus on mahdollista suorittaa joko viikonloppukurssina tai verkkokurssina (tulossa). Kouluttajat voivat järjestää myös räätälöityjä kursseja. B-ohjaaja voi toimia itsenäisenä yrittäjänä. B-ohjaaja saa käyttöönsä Asahi Nordicin materiaalipankin sekä logon käyttöoikeuden. B-ohjaaja voi järjestää asahin peruskursseja omalla paikkakunnallaan. Kurssin hinta on 380 euroa ja sisältää arvonlisäveroa 24 %. Kurssilla opit asahin 3-sarjan sekä erityis-asahia (istuma- ja makuusovellukset) sekä terveysliikunnan lääketiedettä ja opit, miten lääketiede näkee tietoisuustaidot osana asahia ja liikuntaa. Saat myös peruskoulutusta yrittäjyyteen sekä ryhmien perustamiseen. Sinulla on käytössäsi Asahi Nordicin verkkomateriaalit.

Huom! Asahi Nordicin lisenssi sisältyy ohjaajakoulutukseen eikä sinun tarvitse maksaa siitä vuosittain uudelleen.


B-ohjaaja ja asahin verkkojulkaisut

Asahi Nordic haluaa ylläpitää asahin tasoa. Jos jaat asahiasi somessa,  huolehdi, että osaat sitä. Käy workshopeissa, seuraa kouluttajien
videoita ja videokursseja.
B-ohjaaja saa julkaista vain tuntiohjauksia, mutta ei kursseja. Asahin peruskurssia   ei saa julkaista verkossa. Kyse on kurssista, joka on tarkoitettu pidettäväksi omalla paikkakunnalla.

Edellytämme myös ennakkotarkastusta ennen videojulkaisuja, mutta jos toteamme, että osaaminen on kunnossa, voi kuvauksia jatkaa ilman tarkastusta.

Asahi Nordic kouluttaja

A-lisenssi on kouluttajalisenssi

A-tason ohjaajat ovat kouluttajia. He ovat taustaltaan jo kokeneita B-ohjaajia ja heillä on kokemusta ryhmien ja asahi-tapahtumien ohjauksesta. 

A-tason ohjaajien verkko-ohjaukset ja -kurssit sovitaan yhteistyössä pääkouluttajien kanssa.


A-taso

A-taso on apukouluttajataso. Asahi Nordic auttaa sinua kouluttautumaan ja rakentamaan asahi-toimintaa yrittäjänä. Saat jo enemmän vastuuta koulutuksissa ja voit pitää omia asahi-tapahtumia. A-taso ei sisällä vielä itsenäistä koulutusmahdollisuutta, mutta toimit pääkouluttajien apuna ja voit laskuttaa koulutuksesta.

A-lisenssi maksaa 1000 euroa (sis. alv 24 %) ja kestää 6 kuukautta.


A 1 -lisenssi

Asahi Nordicin A 1-lisenssi on jo itsenäinen kouluttajataso ja voit järjestää C-ohjaajakoulutuksia ja Asahi jatkokurssi 1:a. Olet mukana Asahi Nordicin koulutusjärjestelmän kehitysryhmässä ja osana työnvälitysohjelmaa.

A 1 -lisenssi maksaa 2400 euroa (sis. alv 24 %) ja kestää n. 1,5 -2 vuotta.

A 2 -lisenssi ja pääkouluttajataso

A 2 -lisenssi on jo pääkouluttajatason kouluttaja. Pääkouluttajaksi valitaan sen mukaan, miten koulutusjärjestelmässä katsotaan tarpeelliseksi. A 2 voi olla esimerkiksi jonkun maan päävastuullinen kouluttaja ja maajohtaja. 

Kaikista Asahi Nordicin koulutusjärjestelmän asioista ja mahdollisista uusista A-tason kouluttajista päättävät pääkouluttajat Ilpo Jalamo, Yrjö Mähönen sekä Risto Lehto yhtiönsä Nordic Health Institute Oy Ltd:n kautta. Kaikki Asahi Nordicin tuotteet, tuotemerkit sekä koulutusjärjestelmä ja sen materiaalit ovat tämän yrityksen omaisuutta.

Asahi Nordicin pääkouluttajat

Asahi Nordicin A1-kouluttajat

Asahi Nordicin apukouluttajat / A-taso

Katso kalenterista koulutuspäivät

Haluan kouluttautua ohjaajaksi. Saanko lisää tietoa?

C-ohjaaja
B-ohjaaja
A-tason lisenssi