Aloita sinäkin asahi-ohjaajana!

Tule mukaan joukkoomme innostamaan suomalaisia liikkumaan. Me teemme sinusta asahi-ohjaajan.

Asahi Nordic on suomalainen avainlipputuote

asahi nordic on avainlipputuote

Haluatko olla innostamassa suomalaisia liikkumaan? Asahi on ratkaisu!

Asahi Nordic Institute kouluttaa sinusta asahi-ohjaajan. Tule mukaan Asahi Nordicin koulutuksiin ja saat itsellesi työkaluja vaikka oman ryhmän perustamiseen. Asahia voit hyödyntää myös ammatissasi. Esimerkkejä ovat fysioterapeutit, terapeutit, personal trainerit, saliohjaajat, valmentajat, vanhusten parissa työskentelevät ja monet muut.

Tutustu myös asahin koulutusjärjestelmään.

Asahi-ohjaajien ryhmissä voit harjoitella. Tutustu myös peruskursseihin

 

Löydät lisää tietoa Asahi Nordicin ohjaajista ohjaajasivultamme.  Löydät aluekohtaisesti ohjaajat sekä näet, onko heillä asahi-ryhmiä.

Peruskurssi auttaa alkuun. Jos haluat aloittaa asahin peruskurssilla, etsi B-ohjaaja ja kysy häneltä.

Voit tutustua asahiin peruskurssilla myös edullisella verkkokurssilla. Tutustu verkkokurssiin!

Asahi Nordic on suomalainen avainlipputuote

Asahi Nordic koulutusjärjestelmä on ainoa asahin suomalainen avainlipputuote. Asahi Nordic on kehittänyt suomalaiseen osaamisen perustuvan koulutusmallin, jossa korostetaan suomalaista osaamista. Asahi Nordicin koulutusjärjestelmän taustalla on asahin kehittäjiin kuuluva sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen. Lisäksi korostamme UKK-instituutin tutkimustietoa sekä Duodecimin Käypä Hoito -suosituksia.

Asahi Nordic on avainlipputuote

Asahi Nordicin verkkomateriaalit mahdollistavat myös verkko-opiskelun

Asahi Nordicin koulutuksiin kuuluu ennakkomateriaali ennen koulutusta, jolloin voit tutustua ja perehtyä asahiin ja asahin liikkeisiin. Samalla saat taustatietoa asahista ja koulutuksesta.

Koulutuksen aikana sinulle avataan verkkomateriaalit, joiden avulla ylläpidät osaamistasi. Asahin verkkomateriaaleissa on asahin liikesarjat, päivittyviä liikesarjavideoita sekä luentoja. Materiaaleja voi hyödyntää aplikaation avulla myös kännykässä.

Asahi Nordicin verkkokurssi mahdollistaa itsenäisen asahi-opiskelun

Tutustu myös verkkokurssiimme, jolloin voit omalla ajallasi harjoitella ja opiskella asahi-ohjaajaksi. Kurssin lopulla pidämme asahin lähipäivän verkkotapaamisella, jolloin tarkistamme osaamisen ja annamme neuvoja liikesarjoihin.

Kurssi sisältää samat osat kuin alla olevassa luettelossa Asahi Nordicin ohjaajakoulutus eli 1- ja 2-sarjat, lääketieteen perusteet, opastusta toiminnan ja ryhmien aloittamiseen.

 • Suomalainen Avainlipputuote Asahi Nordicin asahi perustuu suomalaiseen osaamiseen ja tietotaitoon liikunnan merkityksestä.

 • Tutkittua tietoa Asahi Nordic perustaa asahinsa tutkittuun tietoon. Seuraamme mm. UKK-Instituutin sekä Käypä Hoito -suositusten näkemyksiä liikunnasta.

 • Tarjoamme laajan verkoston Asahi Nordic koostuu ohjaajista niin Suomesta kuin kansainvälisesti eripuolilta maailmaan. Olet mukana verkostossamme.

Asahi Nordicin koulutusjärjestelmä antaa mahdollisuuksia edetä

Olemme kehittäneet koulutusjärjestelmän, joka antaa mahdollisuuksia. Voit olla vapaaehtoistoimija, joka hyödyntää asahia arjessaan. Voit olla terveys- tai liikunta-alan ammattilainen, jolle asahi on työkalu ja tuote osana toimintaa.

Asahi Nordicin järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden olla myös Asahin ammattilainen. Voit edetä ohjaajatasolla aina kouluttajaksi asti ja aloittaa uusien terveysliikunnan ohjaajien kouluttamisen.

Ilmoittaudu koulutukseen
Asahi Nordicin vertaisohjaajakoulutus

Vertaisohjaajan koulutus

Vertaisohjaajakoulutus on käytännönläheinen koulutus esimerkiksi järjestöjen, kerhojen, työpaikkojen taukoliikuttajien, omaishoitajien koulutus,joka tähtää toimimisen tukea antavana vertaisohjaajana.

Hinta on 180 €

(sis. alv 24 %)

Koulutus sisältää

 • ensimmäisen sarjan
 • istuma-asahin
 • liikesovelluksia
 • asahin lääketieteen lyhyt perustaso
 • verkkomateriaali
Asahi Nordicin ohjaajakoulutus

Asahi Nordicin ohjaajakoulutus

Asahi Nordicin ohjaajakoulutus on ensimmäinen ohjaajataso (C-taso) . Tämä mahdollistaa jo ammattimaisen toimimisen ohjaajana ja lisenssi mahdollistaa ryhmien ohjauksen. Ohjaaja voi toimia itsenäisenä yrittäjänä, kuntosalien palkattuna ohjaajana, erilaisten järjestöjen ja yritysten palkattuna asahi-ohjaajana

Hinta on 395 €

(sis. alv 24 %)

Lisäksi koulutus edellyttää vuoden sisällä käytävän päivityskoulutuksen, jonka hinta on 50 euroa* (sis. alv)

Koulutus sisältää

 • Ensimmäisen ja toisen sarjan
 • asahi istuen
 • opastusta yritystoimintaan
 • opastusta ryhmien aloittamiseen
 • asahin lääketieteen luento
 • ohjaajalisenssi
 • monipuolinen päivittyvä verkkomateriaali osaamisen ylläpitoon
Asahi Nordicin ohjaajalisenssi B

Asahi Nordin ohjaajakoulutus jatkotaso

B-lisenssi on Asahi Nordicin ohjaajatason jatkotaso, joka mahdollistaa jo laajemman toiminnan ohjaajana.

*Mikäli osallistut B-lisenssikoulutukseen vuoden sisällä C-tason jälkeen, sinun ei tarvitse käydä C-tason päivitysta. Jos olet sen jo käynyt, hyvitämme hinnan B-koulutuksesta.

B-ohjaaja saa C-tason lisäksi mahdollisuuden järjestää Asahin Peruskursseja, arvo 45 euroa sekä pitää Asahi tutuksi -tapahtumia

Hinta on 450 €

(sis. alv 24%)

Koulutus edellyttää myös säännöllistä osaamisen päivitystä.

Koulutus sisältää:

 • asahin kolmannen sarjan
 • erityis-asahin sovelluksia
  istuma-asahi, makuu-asahi
 • Asahi ja tietoisuus -luennon
 • Asahi Peruskurssi -tapahtuman pitämisen koulutuksen
 • Asahi tutuksi -tuote
 • monipuolinen päivittyvä verkkomateriaali osaamisen ylläpitoon
Asahi Nordicin A-ohjaaja

Asahi Nordicin A-ohjaaja

Asahi Nordicin A-ohjaaja on ylin ohjaajataso. A-ohjaaja sisältää B-ohjaajan oikeudet, mutta lisäksi hän toimii yhteistyössä Asahi Nordic Insituten pääkouluttajien sekä muiden kouluttajien kanssa. A-ohjaaja voi olla myös jonkun toisen alan kuin asahin osaaja ja hän voi toimia sen osalta yhteistyössä Asahi Nordicin kouluttajien kanssa.

A-ohjaaja voi olla myös terveysjärjestöjen tai yritysten yhteyshenkilönä ja vastata näiden asahi-toiminnan laadusta. Hän voi toimia esimerkiksi vertaisohjaajien liikeneuvojana ja yhteyshenkilönä.

Hinta on 1150 €

(sis. alv. 24 %)

Koulutus sisältää

 • yksityisopetusta
 • osallistuminen koulutuksiin apuohjaajana
 • opetustekniikan arviointi
 • etäluennot ja materiaalit
 • asahin liikesarjojen ja teorian yksityiskohtainen opiskelu

Koulutus kestää 4-6 kuukautta.

Ensimmäinen kouluttajataso on A 1

A 1 -kouluttajataso mahdollistaa C-tason sekä vertaisohjaajien koulutuksen. A 1 -koulutusohjelma avataan tietyin väliajoin.

A1 -kouluttajia meillä on tällä hetkellä Suomessa sekä Yhdysvalloissa.

A 2 on ylin kouluttajataso

A 2 -taso on ylin kouluttajataso ja tällä hetkellä Suomessa vastaa tätä tasoa pääkouluttajat.

A 2 -taso on jo maakohtainen vastuukouluttaja, joka vastaa esimerkiksi jonkun maan Asahi Nordicin asahi-toiminnasta järjestäen koulutuksia ja pyörittämällä paikallista asahi-verkostoa.

Haluatko tietää lisää?

Kiinnostaako sinua olla mukanassa tätä suomalaista huipputuotetta jokaisen arkeen liikunnaksi. Asahi on työhyvinvointia. Asahi liikuttaa lapsia. Asahi motivoi liikkumaan. Asahi on sosiaalista toimintaa.

Asahi on kivaa.

 

Kysy meiltä lisää!