Asahi Nordic kouluttaa ja järjestää tapahtumia

Tutustu Asahi Nordicin kalenteriin ja osallistu tapahtumiin. Koulutusten kuvaukset löydät tapahtumien alta tai Ohjaajakoulutus-sivulta.

Koulutukset ovat Asahi Nordicin aloittelevien ohjaajien koulutuksia. Mikäli tapahtuman yhteydessä on myös ohjaajien jatkokoulutus, on se mainittu erikseen.

Ole mukana tapahtumissamme

Asahi Nordic kouluttaa ohjaajia säännöllisesti. Järjestämme erilaisia terveysaiheisia liikunnallisia tapahtumia asahista. Tule mukaan ja anna asahin viedä.

Ilmoittaudu ohjaajakoulutukseen!

Aloita nyt suomalaisen asahi-terveysliikunnan ohjaajana ja kouluttaudu ohjaajaksi. Tule mukaan koulutuksiimme. Tutustu koulutustapahtumien tietoihin Facebookin tapahtumista.

Koulutusten sisältöön voit tutustua tämän sivun alareunasta. tai koulutussivulta.

21.-22.10. Turku

2023 tapahtumat

Olemme julkaisseet kalenterin myös vuodelle 2024. Siirry 2024 kalenteriin.

Syyskuu

 • 9.-10.9. Ohjaajakoulutus, Pori, Risto Lehto ja Pirkko Mäkinen
  - Lue lisää koulutustapahtumasta
 • 23.9. Asahi, mindfulness ja hengitys, Espoo, Maarit Lintukorpi ja hengitysohjaaja Pekka Penttilä
  - Lue lisää tapahtumasta.

Lokakuu

 • 21.-22.10. Ohjaajakoulutus, Turku, Risto Lehto, Ilpo Jalamo ja Kirsi Vainio
  - lue lisää koulutustapahtumasta
 • 21.-22.10. Lempeän liikkeen leiri, Huittinen

Marraskuu

 • 11.11.-12.11. Fuengirola, ohjaajakoulutus
2024 kalenteriin

Asahi Nordicin ohjaajakoulutus C


Oletko kiinnostunut aloittamaan toiminnan asahi-ohjaajana tai haluatko syventää tietojasi asahista ja sen terveysvaikutuksista?

Aloittelevien ohjaajien C-kurssi on suunnattu ohjaajiksi haluaville tai kertauskurssiksi kurssin jo aikaisemmin käyneille. Kurssi sopii myös omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada varmuutta oikeaoppiseen asahiliikkeiden suorittamiseen. Kurssi sopii siis kaikille asahiharrastajille.

Tällä kurssilla käsitellään lajin perusteet, teoria ja periaatteet, asahisarjat 1-2, asahiin liittyvää lääketiedettä sekä vinkkejä aloittelevalle ohjaajalle. Kurssipäivien ohjelma muodostuu useista eripituisista teoria- ja liikeharjoitusosiosta. C-kurssin suoritus antaa oikeuden toimia Asahi Nordicin kouluttamana asahiohjaajana kuntosaleilla, työpaikoilla tai myös yrittäjänä. Kurssi sopii myös omaishoitajille sekä yleisesti omasta ja läheistensä terveydestä huolehtiville.

Olemme kouluttaneet asahi-ohjaajiksi mm. fysioterapeutteja, hierojia, terapeutteja, omaishoitajia, liikunnanohjaajia, järjestöjen vapaaehtoisia, personal trainereita sekä aloittelevia ohjaustoiminnasta ja terveysliikunnasta kiinnostuneita amatöörejä. Asahi voi olla vaikka uusi ammatti.

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa ja asahi perustuu tutkittuun tietoon liikunnan terveysvaikutuksista.

Koulutuksen hinta on 395 euroa ja sisältää alv:n 24 %.

 

B-lisenssi on edistyneen ohjaajan taso

B-lisenssi on Asahi Nordicin kokonaisvaltainen ohjaajataso. Saat käyttöösi Asahi Nordicin logot ja mediamateriaalit. B-lisenssi mahdollistaa asahin peruskurssien pitämisen ja tätä kautta ryhmien toiminnan edistämisen. B-ohjaaja saa myös lisää yhteistyömahdollisuuksia Asahi Nordicin pääkouluttajien kanssa. C-ohjaajan kannattaa jo aloittelevan ohjaajan koulutuksessa suunnitella B-koulutukseen tuloa 4-6 kk C-koulutuksen jälkeen.

C-ohjaaja! Jos et vielä ole B-lisenssikurssille tullut ja aikaa on kulunut C-koulutuksesta, on nyt aika kerrata materiaalit ja kurssit ja osallistua B-koulutukseen!

Koulutuksen hinta on 450 euroa ja sisältää alv:n 24 %.

Kysy lisää kursseistamme ja ilmoittaudu mukaan

Lähetämme sinulle etukäteen tunnukset koulutussivuillemme ja ehdit aloittaa opiskelun omaehtoisesti ennen koulutusviikonloppua.

Saat maksuohjeet sähköpostiisi. 

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.