asahi nordic

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa - Uuden puheenjohtajan tervehdys

Risto Lehto valittiin Asahi Nordic ry:n uudeksi puheenjohtajaksi. Lue puheenjohtajan tervehdys.

Hyvää asahi-kesää kaikille.

Asahi Nordic ry:n vuosikokous pidettiin 2.6. Lohjalla. Kokouksessa valittiin uusi hallitus kaudelle 2020-21.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Risto Lehto. Varapuheenjohtajaksi valittiin Maarit Lintukorpi.

Ilpo Jalamo jatkaa edelleen hallituksen jäsenenä. Rahastonhoitajaksi valittiin Yrjö Mähönen.
Edellisestä hallituksesta jatkavat siis Risto, Ilpo ja Yrjö sekä Kirsi Vainio, Markku Lehto ja Taru Warpula
Uusiksi jäseniksi valittiin varapuheenjohtajaksi valittu Maarit Lintukorpi sekä Maini Schildt ja Petteri Koittola.

Tässä kohtaa haluan laittaa erityiskiitoksen Asahi Nordic ry:n alusta asti puheenjohtajana toimineelle Ilpo Jalamolle. Ilpo on hoitanut hienosti Asahi Nordic ry:n kasvua sen perustamisesta aina tähän vuoteen asti. Asahi Nordic on noussut isoksi terveysliikunnan toimijaksi ja suunta jatkuu.
Kiitos, Ilpo Jalamo.


Terveysliikunnassa on tulevaisuus

Asahi Nordic on vahva terveysliikuttaja ja tämä on se suunta, jota yhdistys tulee jatkossakin korostamaan. Haluamme tehdä asahista koko kansan liikuntaa ja Asahi Nordic ry uskoo, että parhaiten se toteutuu yhteisöllisyydellä. Siksi me toimimme yhdistyksenä. Asahi Nordic kuten lajimme asahikin ovat alusta asti tukeutuneet lääketieteen tutkittuun tietoon. Tämä tekee lajistamme myös helposti omaksuttavan ympäri maailmaa. 

Yhdistys tuo esille terveysliikunta-asahia monin tavoin. Julkaisemme säännöllisesti terveysliikunnan tietoa sivuillamme ja facebookissa, koulutamme yhteistyössä kouluttajien kanssa, järjestämme tapahtumia ja teemme yhteistyötä muiden terveysalan järjestöjen kanssa.

Asahi Nordic järjestää kerran vuodessa terveyspäivän ja ajankohta on aina maailman terveyspäivän yhteydessä. Olemme tehneet tapahtumassa yhteistyötä lukuisten suomalaisten terveysliikunnan yhdistysten sekä asiantuntijoiden kanssa. Ikävä kyllä tänä vuonna jouduimme perumaan terveyspäivän korona-kriisin takia.

Yhdistys tulee järjestämään jatkossakin terveysliikunnan tapahtumia terveyspäivän lisäksi.
Asahi Nordic on myös koulutusjärjestelmä.

Asahi Nordicin kouluttajat pitävät yllä asahi-osaamista. Kehitämme koko ajan koulutusjärjestelmäämme. jotta voimme taata osaavat ohjaajat kaikille asahista kiinnostuneille sekä sitä jo harjoitteleville. Asahi Nordicin koulutetut ohjaajat ovat myös yhdistyksen jäseniä ja löydät ohjaajien tiedot ohjaajat-sivulta.


Aloita sinäkin asahi

Asahi on matalan kynnyksen terveysliikuntaa. Sen voi aloittaa ja sitä voi harrastaa kuka vaan. Asahi voi olla mieltä rauhoittavaa harjoittelua opiskelun lomassa tai taukoliikuntaa keskelle työstressiä. Asahi rentouttaa ja hoitaa kehoa kesken työpäivän, kun keho on jumissa. Asahi on myös palauttavaa liikettä aktiiviliikkujille ja -urheilijoille. Tärkeä kohderyhmä on iäkkäät, koska asahi vahvistaa kehoa ja tasapainoa. Näin ylläpidämme kykyä toimia arjessa vaikka ikää tuleekin.

Asahi on meidän kaikkien liikuntaa.

0
Feed

Jätä kommentti