Suomen kesä on täynnä asahia - Muistellaan hiukan Fuengirolan talvikautta

Pia Lönnqvist on aktiivinen asahi-ohjaaja Fuengirolassa. Kesät hän viettää Suomen suvessa ja totta kai myös asahia ohjaten. Muistellaanpa hiukan Pian talvea Fuengirolassa ja tietenkin asahia siellä.

 

Espanjan Aurinkorannikolla on toiminut kohta parinkymmenen vuoden ajan ns. monikanavainen media Espanja.Com, joka tarjoaa monipuolisia palveluitaan asunnonvälityksestä ja -vuokrauksesta, Espanjan uutisista, matkakertomuksista ja artikkeleista alkaen kaikenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Sivusto vastaa kattavasti kaikkien matkailijoiden kysymyksiin, ja toimii asiantuntevana tiedotuskanavana myös täällä pidempään viihtyville suomalaisille.

 

Asahia hyvinvointitapahtumassa

Muutaman taukovuoden jälkeen Espanja.Com järjesti maaliskuun alussa yksipäiväisen Terveys- ja hyvinvointitapahtuman Fuengirolassa Paseo Maritimon tyylikkäässä Las Palmeras-hotellissa, ja minulla oli suuri ilo ja kunnia osallistua tapahtumaan Asahi Nordicin tiedonvälittäjänä ja "asahi-lähettiläänä". 

Olin valmistautunut huolella tapahtumaan mukanani pinkka esittelylehtisiä, jotka kertoivat asahi-terveysliikunnasta, 20-vuotisjuhlavuottaan viettävästä Asahi Nordic-yhdistyksestä ja sen tavoitteista ja toimintaperiaatteista, ja pääsin myös ihan konkreettisesti esittelemään päivän aikana kahteen kertaan isolle yleisölle, mitä asahi-terveysliikunta oikein tarkoittaa.

 

700 henkeä!

Kävijöitä tapahtumassa oli jälleen yli odotusten, arviolta noin 700. Edellisen kerran messut järjestettiin ennen koronapandemiaa, joten nyt oli selkeästi tilausta uudelle alulle, tuoreella ja monipuolisella otteella. Näytteilleasettajina oli paljon paikallisia terveys- ja hyvinvointialan toimijoita, ja lisäksi mukaan mahtui paljon kauneudenhoitoon liittyviä tuote-esittelyjä. Yleisö piti näkemästään ja kuulemastaan, ja asahituokioni keräsivät paljon uteliaita asiasta kiinnostuneita paikalle. 

 

Asahi vie aurinkoon aurinkorannikolla

Täällä Aurinkorannikolla on tarjolla useampiakin säännöllisiä asahitunteja. Se onkin kätevää; joku viihtyy ja haluaa harjoittaa asahia mieluiten puistossa ulkosalla lintujen laulun säestyksellä, toinen asuu kaupungin toisella laidalla ja valitsee tietenkin itselleen lähimmän harrastuspaikan. Tunteja on tällä hetkellä tarjolla lähinnä aamuisin ja keskellä päivää, jolloin työssäkäyviä mahdollisia osallistujia ei juurikaan tavoiteta. Koeluontoisesti tarjosin vielä viime syksynä iltatunteja työssäkäyville, mutta kävijämäärä oli tuolloin aika vaatimatonta, josta syystä iltatunteja en ole - ainakaan toistaiseksi - jatkanut kevätkaudella. Olen kuitenkin tarkkana, ja jos kysyntää alkaa taas riittävästi ilmetä, niin sitten aloitan tietenkin uudelleen iltatuntienkin järjestämisen.

 

Messuilla riitti tunnelmaa

Espanja.Comin messuilla vallitsi oikein mukava tunnelma ja vierailijat ihastelivat monipuolista tarjontaa. Näytteilleasettajia oli yli kolmekymmentä ja Las Palmeras-hotellin tilat olivat juuri sopivat juuri tämänkaltaiselle messutapahtumalle.

Jatkoa varmasti seuraa. Aurinkorannikon yrittäjät ovat aktiivisia ja aikaansaavia, ja messutapahtuma on mitä mainion tapa koota yhteen alueen toimijat. Lämmin kiitos Espanja.Comille hyvin toteutetusta ja onnistuneesta messupäivästä!

0
Feed

Jätä kommentti