Ilmainen koulutuskampanja alle 20- ja yli 80-vuotiaille

Asahi Nordic haluaa edistää suomalaisen terveysliikunta-asahin harjoittaimista ja sen terveysvaikutusten levittämistä kaikille suomalaisille. Haluamme nyt tarjota ilmaisen ohjaajakoulutuksen yli 80-vuotiaille sekä alle 20-vuotiaille

 

Asahi Nordic perustaa asahinsa tutkittuun tietoon. Yksi kouluttajista on sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen. Perustamme asahimme samoihin periaatteisiin liikunnasta ja terveydestä kuin esimerkiksi UKK-instituutti.

Kampanjan tiedote

Tutustu 80/20 -kampanjan tiedotteeseen ja lataa se itsellesi.

Lataa tiedote tästä

Asahi voi olla osa ammattiosaamistasi

Opiskeletko jo hoito- tai liikunta-alaa  vai onko ala vielä haaveissasi?

Asahi on loistava työkalu sinulle, joka opiskelet liikunta-alaa tai hoitoalaa. Voit olla tuleva hieroja, fysioterapeutti, personal trainer, lähihoitaja tai mikä tahansa vastaavan alan ammattilainen. Ihmisten liikkumattomuus on ongelma ja sen seuraukset alkavat näkyä. Tarvitaan osaajia, jotka pystyvät opettamaan helppoa, mutta tehokasta terveysliikuntaa.

 

Asahi auttaa iäkkäitä selviytymään arjessa

Haluatko huolehtia oman hyvinvointisi lisäksi myös ikätovereittesi hyvinvoinnista? Ehkäpä näytät nuoremmillekin, miten asahin avulla hoidetaan omää hyvinvointa. Voit aloittaa vaikka vertaisohjaajana ohjaten ikätovereitasi suomalaisen asahin avulla ylläpitämään jaksamista ja selvitymään arjessa.

Asahi vahvistaa tasapainoa ja ylläpitää lihasvoimia. Asahin tapa harjoitella vahvistaa muistia ja hoitaa nivelrikkoa.

 

Miten voi osallistua?

Osallistuminen on helppoa. Tee meille hakemus lomakkeella tämän sivun alareunasta. Kerro meille, kuka olet ja mistä. Kerro meille myös, miten haluaisit hyödyntää osaamstasi asahi-ohjaajana. Koulutuspaikat voit katsoa koulutuskalenteristamme.

 

Paikkoja on rajatusti

Ole nopea ja laita hakemus. Kampanjamme on voimassa 1.8.-31.12. ja koulutuspaikkoja on rajatusti.

 

Haluatko tietää lisää?

Laita viestiä osoitteeseen asahi@asahinordic.com

Ilmoittaudu koulutukseen!

Kerro meille, kuka olet ja miten haluat hyödyntää asahia. Otamme sinuun yhteyttä.