Aloita ohjaus asahikoulutuksen kautta

Katso sinulle sopivat koulutukset koulutuskalenterista.

Kouluttautuisitko asahiohjaajaksi? Käymällä C-ohjaajakurssin saat perusvalmiudet ohjata asahiryhmiä työpaikkaliikuntana, seuroissa tai kuntosaleilla. Asahi on hyvä lisä myös personal trainerille ja liikunnan ohjaajille. Ennen ohjaajakurssia kannattaa tutustua lajiin liittymällä asahiryhmään, käymällä peruskurssin tai tutustumalla videoihimme. Asahi Nordic ry järjestää säännöllisesti koulutuksia aloitteleville ja kokemusta omaaville ohjaajille.
Lisäksi koko ajan kasvava verkkokoulutusohjelmamme vahvistaa osaamistasi sekä mahdollistaa myös etäopiskelun.


Tutustu koulutuksiin

Asahi Nordic järjestää asahi-kursseja sekä omasta terveydestään kiinnostuneille yleisesti että ohjaajille. Tule mukaan ja aloita sinäkin suomalainen terveysliikunta-asahi.

Lisää tietoa koulutuksista koulutusjärjestelmä-sivulla.


Koulutusten taustalla Asahin ja Asahi Healthin kehittäjät


Asahi Nordicin koulutusjärjestelmän ovat kehittäneet asahin kehittäjiin kuuluvat valmentaja Ilpo Jalamo ja sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen. Asahi Nordic on järjestelmä, johon kuuluu ohjaajakoulutusten lisäksi myös jatkokoulutukset. Asahi Nordic perustuu länsimaisen lääketieteen tutkituun tietoon.


Osaamisen ylläpito

Muista ylläpitää osaamistasi myös ohjaajakurssien lisäksi. Pelkkä ohjaajakurssi ei riitä monipuolisen asahiosaamisen ylläpitoon. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin oman osaamisen kehittämiseen osaamisen ylläpito -sivulta.

Ilpo Jalamo

Ilpo Jalamo, pääkouluttaja

Valmentaja Ilpo Jalamo on asahin (Asahi Health) yksi kehittäjistä. Ilpo on kokenut kamppailulajien valmentaja ja hänen ideastaan lähti liikkeelle asahin kehitys. Ilpo toimii aktiivisena kouluttajana ja myös yksityisopettajana.

Ilpo on asahin liikesarjojen kehittäjä.

ilpo.jalamo@gmail.com

Yrjö Mähönen

Yrjö Mähönen, pääkouluttaja

Sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen on yksi asahin (Asahi Health) kehittäjistä. Asahi-Ykä on kehittänyt asahin lääketieteellisen osan, johon asahi perustuu. Asahin taustalla on tutkittu tieto.

Ykällä on myös omia ryhmiä, joita hän ohjaa aktiivisesti.

yrjo.mahonen@luukku.com

Risto Lehto

Risto Lehto, pääkouluttaja

Asahi-ohjaaja Risto Lehto on Asahi Nordicin ensimmäinen uuden pääkouluttajatason ohjaaja (A2). Risto on kokenut ohjaaja ja hänellä on viikottain ryhmäohjauksia. Risto on myös kehittänyt Asahi Nordicin verkkokurssin. Ristolta voit hankkia Asahi Nordicin tuotteet.

risto@ristolehto.net

Asahiohjaus edellyttää kouluttautumista


Asahi-ohjaajaksi suunnittelevan tai omaa asahiosaamistaan syventävän henkilön kannattaa osallistua asahi C-tason koulutusohjelmaan. Koulutus kestää viikonlopun, yhteensä 12 tuntia ja sisältää asahin perussarjat 1-2, asahi-combon, pehmeän liikunnan periaatteita, lääketiedettä ja paljon muuta asahiin liittyvää teoriaa. C-tason koulutus on avoin kaikille.


Verkkokurssi

Voit käydä C-tason koulutuksen myös verkossa. Kurssi on kuusiosainen ja sisältää myös yhden lähipäivän. 

Lue lisää!


Asahi-ohjaajan jatkokoulutus B kestää myös viikonlopun yht.12 tuntia ja sisältää perussarjojen tarkistuksen, asahi 3 sarjan, asahi-katoja ja moduuliharjoituksia, periaatteiden soveltamisen käytännössä, lääketiedettä, ohjaamiseen liittyvää perustaitoa, istuma-ja vuodeasahi ja paljon muuta jo asahin parissa työskentelevälle ohjaajalle. B-tason koulutus on vain yhdistyksen jäsenille.


Asahi-ohjaajan jatkokoulutus A on suunnattu asahin parissa jo pitkään työskenneille yhdistyksen ohjaajille, joista tulee uusia ohjaajakouluttajia.


Koulutuksen hinnat

  • Asahi Nordicin C- ja B-lisenssikoulutukset maksavat 380 € (sis. alv.)
  • Verkkokurssin hinta on 380 € (sis alv.)
  • C- tai B-ohjaaja voi käydä oman ohjaajatason tai alemman puoleen hintaan.

Koulutukset ostetaan verkkokaupasta

Asahi Nordicin aloittelijakurssit C- ja C-verkkokurssi ostetaan verkkokaupasta.


Verkkokaupan ehdot

Siirry verkkokauppaan

Ilmoittaudu koulutukseen

Katso tulevat koulutukset ja ilmoittaudu mukaan.