Nordic Health Institute Oy Ltd. omistaa tuotemerkit

Nordic Health Institute Oy Ltd on osakeyhtiö, joka omistaa Asahi- ja Asahi Nordic -tuotemerkit. Yhtiö hallinnoi ja päättää kaikista tuotemerkkeihin liittyvistä asioista. Lisäksi yhtiö omistaa Asahi Nordic -koulutusjärjestelmän lisensseineen.

Nordic Health Institute Oy Ltd:n osakkaat ovat Ilpo Jalamo, Risto Lehto, Yrjö Mähönen ja Margaret Vainio.

Ilpo Jalamo

Valmentaja Ilpo Jalamo on asahin (Asahi Health) yksi kehittäjistä. Ilpo on kokenut kamppailulajien valmentaja ja hänen ideastaan lähti liikkeelle asahin kehitys. Ilpo toimii aktiivisena kouluttajana ja myös yksityisopettajana.
Ilpo on asahin liikesarjojen kehittäjä.
ilpo.jalamo@gmail.com

Yrjö Mähönen

Sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen on yksi asahin (Asahi Health) kehittäjistä. Asahi-Ykä on kehittänyt asahin lääketieteellisen osan, johon asahi perustuu. Asahin taustalla on tutkittu tieto.
Ykällä on myös omia ryhmiä, joita hän ohjaa aktiivisesti.
yrjo.mahonen@luukku.com

Risto Lehto

Asahi-ohjaaja Risto Lehto on Asahi Nordicin ensimmäinen uuden pääkouluttajatason kouluttaja. Risto on kokenut ohjaaja ja hänellä on viikottain ryhmäohjauksia. Risto on myös kehittänyt Asahi Nordicin verkkokurssin. Ristolta voit hankkia Asahi Nordicin tuotteet.
risto@ristolehto.net

Margaret Vainio

Margaret Vainio on pitkän linjan asahi-ohjaaja. Margaret on pääkouluttajatason kouluttaja. Margaret vastaa toiminnastamme Rhodoksella sekä USA:ssa.

Oletko kiinnostunut koulutuksista? Kysy lisää.

C-ohjaaja
B-ohjaaja
A-tason lisenssi